Ristorante pizzeria Etna - Heerenveen

 

pajos---etna.jpg

Ristorante pizzeria Etna

Even voorstellen
Sinds 1 april 2017 ben ik, Giuseppe Spadaro (de meeste kennen me als Jos) de trotse eigenaar van Ristorante pizzeria Etna. Via een grote omweg bezit ik nu het familiebedrijf, wat ik eigenlijk nooit heb kunnen loslaten. Wie studeert eerst bank- en verzekeringswezen, rond daarna een opleiding af tot fysiotherapeut (met 6 jaar werkervaring) en besluit daarna het familiebedrijf over te nemen? Nou ik dus! Met de jaren word je wijzer zeggen ze, of noem het persoonlijke ontwikkeling. Blijkbaar moest ik dit pad zo bewandelen om te realiseren dat ik dit echt wil. Dit is mijn levensverhaal in een notendop.

Bedankt
Ik heb veel te danken aan mijn ouders, Filippo en Rixt Spadaro, die de pizzeria al in 1979 zijn gestart en me nog steeds helpen om te groeien in het ondernemen en horecavak. En vooral mijn lieve vriendin Anna ben ik dankbaar voor alle steun en vertrouwen.

Visie
Lekker eten is ons met de pastalepel ingegoten. Mijn vader kwam regelmatig met opmerkingen als: ‘bezuinigen nooit op je eten’,  ‘eet wat je lekker vindt’ en  ‘je moet iets proeven om te weten of je het wel of niet lekker vindt’. Dat is me altijd bijgebleven en dat is de filosofie die ik wil uitdragen met Etna. “eet wat je lekker vindt, en proef om te ontdekken!”

Wij zijn een Italiaans restaurant met koks uit Italië. Door middel van maandspecials zullen seizoensproducten en streekproducten extra onder de aandacht gebracht worden.
Er staan op onze kaart uitsluitend Italiaanse wijnen, waarbij Siciliaanse wijnen uiteraard beschikbaar zijn.

Nieuwe website
Deze website is recent vernieuwd. Ontdek hoe makkelijk je nu kunt reserveren, online bestellen en afrekenen via iDeal. Geef een review van hoe je bij ons hebt gegeten, geef ons een compliment en als het beter kan, horen we dat ook graag. Het aandragen van ideeën en tips zijn altijd welkom en een goed idee wordt beloond!

Wist je dat?
- het restaurant geschikt is voor mindervaliden (er is een rolstoel toegankelijk toilet).
- er een aparte zaal is die geschikt is voor grote groepen, feestjes, proeverijen, buffetten, etcetera.
- er parkeergelegenheid tegenover het restaurant is (let op eventuele parkeerkosten).
- je al snel een gratis pizza/pasta kan verdienen met onze spaarkaart. Vraag naar de spelregels.  
- pinnen bij de bezorger mogelijk is.

U bent van harte welkom in ons restaurant. Uw favoriete gerechten zelf ophalen of laten bezorgen is ook mogelijkBestellen en/of reserveren kan via de website of 0513-623142.

Contact

Heideburen 9, 8441 GL, Heerenveen
0513- 623142

g.spadaro@pizzeriaetna.nl

Openingstijden

Woe - Zon 17:00 - 21:00 uur

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten 

Volg ons