Vlees- en Visgerechten

 

CARNE E PESCE - VLEES EN VISGERECHTEN

CARNE E PESCE - VLEES EN VISGERECHTEN

  1. TAGLIATA DI MANZO

    Gesneden en medium gebakken ossenhaas op een bedje van rucola,
    met Grana Padano en balsamico
  2. TOURNEDOS AL PEPE VERDE

    Tournedos met groene peper en roomsaus
  3. RIB EYE ALLA GRIGLIATA

    Gegrilde rib eye met gegrilde groente
  4. FILETTO DI SALMONE

    Gebakken zalmfilet met een korst van pistachecrumble en geserveerd met rodebietencreme en een venkel-sinaasappelsalade

Contact

Heideburen 9, 8441 GL, Heerenveen
0513- 623142

g.spadaro@pizzeriaetna.nl

Openingstijden

Woe - Zon 17:00 - 21:30 uur

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten 

Reserveren

Eenvoudig een tafeltje reserveren

Reserveer hier

Volg ons