Uit eten in Corona-tijd

Telefonisch reserveren

Vanaf 1 juni 2020 gaat het restaurant weer open. Gezien we slechts 30 personen in het restaurant mogen herbergen en verplicht zijn om bij de reservering een aantal controlevragen te stellen is het alleen mogelijk om telefonisch te reserveren. Wij doen ons uiterste best om ons aan alle richtlijnen te houden en vragen daarom om uw begrip en samenwerking.

Reserveren kan via: 0513 - 62 31 42

De regels

De regels waar wij ons aan moeten houden zijn als volgt:

  • Maximaal 30 personen tegelijk in het restaurant met uitzondering van personeel.
  • Tenzij mensen uit hetzelfde huishouden komen, moet er ten alle tijden 1,5 meter afstand tussen eenieder bevinden.
  • Mensen met Corona-achtige klachten mogen niet in het restaurant komen.

Onze maatregelen

Het restaurant is opgedeeld in een afhaal en diner gedeelte. We werken met een nieuwe opstelling van het restaurant en hebben de achterzaal beschikbaar gemaakt om in te dineren. Iedere tafel staat zo opgesteld dat er tussen verschillende dinerende partijen ruim 1,5 meter afstand is. Wanneer u belt om te reserveren zullen wij een aantal corona gerelateerde vragen stellen en of uw volledige dinergezelschap uit hetzelfde huishouden komt. We zullen dan kijken of het mogelijk is om een tafel te reserveren.

Uw bijdrage

Wij vragen u om de gestelde controlevragen serieus te nemen en naar waarheid te beantwoorden. Bij binnenkomst wordt u verzocht zich te melden bij de bar en de instructies van het personeel op te volgen.

Tot slot vragen wij u om de 1,5 meter richting onze andere gasten te respecteren. We willen voor iedereen een fijne, gezellige en veilige restaurantervaring creëren. Dit lukt alleen met uw samenwerking.

Cucina Etna

Het Cucina Etna verrassingsdiner wordt op de eerste vrijdag van juli 2020 weer georganiseerd. Op 5 juni gaat dit dus niet door. Mocht u toch een speciaal verzoek hebben voor het diner dan kunt u dit bij de reservering telefonisch doorgeven. Wij zullen ons best doen om aan uw wensen te voldoen.

Contact

Heideburen 9, 8441 GL, Heerenveen
0513- 623142

g.spadaro@pizzeriaetna.nl

Openingstijden

Woe - Zon 17:00 - 21:30 uur

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten 

Reserveren

Eenvoudig een tafeltje reserveren

Reserveer hier

Volg ons