Bezorgen en Afhalen

Bezorgen

Door de maatregelen omtrent COVID-19 zijn wij ons noodgedwongen meer gaan toespitsen op het bezorgen van maaltijden. Waar we de laatste maanden vol hebben ingezet om de restaurantbeleving zo prettig mogelijk te maken, focussen wij ons nu volledig op het goed, warm en zo snel mogelijk bezorgen.

Ontzettend veel bestellingen

Het is de afgelopen weken erg druk geweest met bezorgbestellingen. Zo druk, dat de keuken de bestellingen amper kon bijbenen. Dit heeft tot gevolg dat onze gemiddelde bezorgtijden iets zijn opgelopen. Waar we er normaal gesproken naar streven om het eten binnen 45 minuten bij u te hebben, duurt het momenteel al gauw wat langer.

Onze inzet

Om dit allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij het aantal bezorgers dat iedere avond werkt verdubbeld. Als vaste bezorgklant zult u daarom af en toe een nieuw gezicht aan de deur zien. Daarnaast hebben we nieuwe thermoboxen aangeschaft om het eten extra warm te houden. Tot slot experimenteren we volop met andere soorten pizzadozen. Allemaal om de pizza zo warm en smakelijk mogelijk bij u te krijgen.

Uw hulp

Ja, wij hebben ook uw hulp nodig. U kunt ons helpen door uw bestelling via de bestelsite door te geven en de betaling met iDeal te verrichten. Hierdoor kan de bezorging zonder contact verlopen en kunnen wij rap verder naar het volgende adres. Daarnaast vragen wij om een klein beetje meer geduld dan normaal.

 

Afhalen

Het afhalen van bestellingen is ook mogelijk. Echter geldt voor deze bestellingen hetzelfde: het kan iets langer duren dan wat u van ons gewend bent. Normaal gesproken staat uw pizza binnen een kwartiertje klaar, momenteel kan dat wel uitlopen tot een half uur.

Even bellen

Voor de actuele afhandeltijd van een bestelling kunt u bellen met het restaurant ( 0513-623142 ). Wij kunnen dan aangeven wat u kunt verwachten. Smakelijk eten vanavond!

Contact

Heideburen 9, 8441 GL, Heerenveen
0513- 623142

g.spadaro@pizzeriaetna.nl

Openingstijden

Woe - Zon 17:00 - 21:30 uur

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten 

Reserveren

Eenvoudig een tafeltje reserveren

Reserveer hier

Volg ons